Archief Nieuwsberichten 2020


UITSLAG RABOCLUBSUPPORT 2020

 

Een persoonlijk bedankje!

 

Voor Rabobank is een club zoveel méér dan een club. Daarom biedt Rabobank clubs en verenigingen een steuntje in de rug met de actie RaboClubSupport.

A.V.R. '90 bedankt iedereen die op ons heeft gestemd. 

 

RaboClubSupport 2020 is voor onze vereniging een groot succes geworden. Het aantal stemmen op AVR'90 heeft geresulteerd in een mooi bedrag van € 542,40. Dat is liefst € 200,00 meer dan vorig jaar. 

Met deze bijdrage kunnen wij ons bestedingsdoel realiseren.

 

Ons doel

Het aanleggen van een nieuwe atletiekbaan brengt veel onderhoud met zich mee, om de accommodatie zo schoon, veilig en uitnodigend mogelijk te houden. Daarnaast willen wij investeren in een reclamecampagne voor anti-roken op en langs het sportveld en willen wij investeren in de promotie voor onderdelen van de atletiek die minder bekend zijn bij sporters (zoals kogelslingeren). 

 

Zie ook de bedank video welke we mochten ontvangen van de Rabobank. Klik daarvoor hier


 

 

 

Aan het einde van dit hele bewogen jaar wil het bestuur van AVR'90 graag alle leden, ouders van onze jeugdleden en onze sponsoren fijne feestdagen wensen en een goed, gelukkig, sportief en bovenal gezond 2021!! 


SINTERKLAASLOOP VOOR SENIOREN GAAT DIT JAAR NIET DOOR.

De sinterklaasloop voor senioren, welke gepland stond op 3 december a.s. kan helaas vanwege de vele beperkende maatregelen niet doorgaan.

 

Deze loop voor onze seniorenleden is vooral ook bedoeld voor het verenigingsgevoel, de verbinding tussen de diverse groepen en het gezellige bij elkaar zijn.

Door de, overigens begrijpelijke, maatregelen vanuit de regering en in het verlengde daarvan door de veiligheidsregio en NOC/NSF zouden wij op deze doelstellingen teveel moeten inleveren. Op die manier zou het doel voorbijgestreefd worden.

 

Jammer, maar helaas. Volgend jaar hopelijk weer beter!!


NIEUWE MAATREGELEN VANUIT DE REGERING PER 14-10-2020

Zoals bekend heeft de regering  dinsdag 13 oktober nieuwe verscherpte maatregelen aangekondigd in de strijd tegen COVID-19.

Dit treft met name ook de sportactiviteiten, waaronder de atletieksport.

 

Deze algemene maatregelen zijn door de overkoepelende sportorganisaties in overleg met NOC*NSF in detail verder uitgewerkt per tak van sport.

De Atletiek Unie heeft donderdagavond haar protocol gepresenteerd op de website.

 

Wij hebben van dit protocol een samenvatting gemaakt met voor ons relevante onderwerpen om het overzicht voor zowel de leden, trainers als voor de ouders van onze jeugdleden zo overzichtelijk en helder mogelijk te maken..

Iedereen wordt geacht zich te houden aan het protocol van AVR'90 om op die manier ons steentje bij te dragen aan de bestrijding van COVID-19.


RABO CLUBSUPPORT

                                                               Rabo ClubSupport 2020

Bent je lid van AVR`90 én lid van de Rabobank? Dan kun je weer stemmen op onze vereniging. Wij doen dit jaar weer mee met de Rabo Clubsupport en hopen op je stem. Hoe meer stemmen hoe groter de beloning. Het afgelopen jaar hebben we mede door de opbrengst van RaboClubsupport  de inrichting van de kantine kunnen realiseren. Dit jaar zijn de speerpunten het onderhoud van de Atletiekbaan, de veiligheid, het schoonhouden van onze accommodatie én het investeren in nieuwe materiaal voor de wedstrijdsport.

 

 

Wanneer kun je meedoen?

Alle leden vanaf 12 jaar, mits ook lid van de Rabobank,  kunnen hun stem uitbrengen van 5 t/m 25 oktober.

Je kunt in totaal 5 stemmen uitbrengen waarvan maximaal 2 per vereniging.

 

Hoe kan ik stemmen? 

Door in te loggen in de app of op de website van de Rabobank en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kun je klikken op Rabo ClubSupport.

Wij hopen op jouw stem! Ken je nog andere leden van de Rabobank in jouw omgeving, vraag ook hen dan om hun stem uit te brengen op AVR`90. Alle beetjes extra zullen enorm helpen!

 

Alvast bedankt voor je stem  !


AVR'90 MET 3 TEAMS IN MINI ROPARUN

 

Zaterdag 12 september verscheen AVR’90 met maar liefst 3 teams aan de start van de miniroparun in Etten-Leur. Lydia Foesenek, Marjon van den Enden, Petra Veraart, Frans vanBedaf, Johan Peeters, Chris Hoebergen, Nico Koijen, René de Kok, Bas de Graaf, Rolino Dircken, Frank Sjaardema, Richard van Oosterhout en Toon Heeren zetten hun beste

beentje voor, voor het goede doel.


NIEUW BESTUUR!

 

Een van de belangrijkste punten tijdens de laatste ledenvergadering van AVR’90 was debestuursverkiezing. Nu er een mooie nieuwe accommodatie voor AVR’90 ligt, is het immers de bedoeling dat de vereniging weer gaat groeien en een volwaardig bestuur is een van de vereisten voor een gezonde vereniging.

 


Opstapcursus - Gratis shirt voor deelnemers

 

Helaas kunnen we voorlopig nog geen open dag organiseren. Om toch een feestelijk tintje te geven aan de ingebruikname van de nieuwe atletiekbaan en het nieuwe clubgebouw worden de deelnemers aan de opstapcursis in 2020 verrast met een gratis shirt!