JeugdSJORS SPORTIEF 2021.

Afgelopen woensdag, 14 april, vond de eerste proefles van Sjors Sportief plaats.

 

Sjors Sportief heeft als doel meer kinderen te laten kennismaken met verschillende soorten. We hebben dit jaar maar liefst 7 aanmeldingen binnen gekregen.

 

Vol goede moed en vol enthousiasme begonnen de kinderen aan hun proefles. Deze eerste dag hebben de deelnemers kennis mogen maken met het onderdeel sprinten.

We kijken terug op een hele geslaagde eerste les. De kinderen waren allemaal erg enthousiast en fanatiek. De komende weken maken ze ook kennis met de overige onderdelen van atletiek. Ze komen zeker allemaal een keer langs. Bent u of uw zoon/dochter ook zo enthousiast geworden? Sluit dan volgende week gezellig aan. Zien we je dan? 


PROTOCOL AVR'90 M.B.T. CORONA

 

De trainingen van onze jeugdleden kunnen gewoon doorgaan maar wel met inachtneming van het bijgestelde protocol van de AU per 5 juni 2021. 

 

Lees het protocol voor de trainingen door onderstaande link te activeren.

 

 

Wij vragen alle leden dit protocol aandachtig door te nemen en daar naar te handelen. Op die manier zijn we verantwoord bezig en dragen wij ons steentje bij aan de bestrijding van het COVID-19 virus.

 


TRAININGEN JEUGDLEDEN

Hieronder treft u een overzicht van de trainingen die jeugdleden gedurende de week bij AVR90 kunnen volgen.

Woensdag

Alle jeugdleden trainen iedere woensdagavond van 18.30 tot 19.30 uur.

Tijdens de schoolvakanties van de basisschool is er geen training voor de jeugd.

Van maart tot en met oktober trainen we op de atletiekbaan. Van november tot en met februari trainen we in de gymzaal van het Munnikenheidecollege op de hoek van de Sprundelseweg/Kozijnenhoek. Je mag niet met schoenen met zwarte zolen in de gymzaal, en je doet je schone sportschoenen natuurlijk pas aan in het kleedlokaal bij het Munnikenheidecollege!