CARIS 10 VAN AVR.

De werkgroep "10 van AVR" heeft de voorbereiding voor onze jaarlijkse wedstrijd op de voorlaatste zondag in oktober afgerond. Dit jaar valt die zondag op 23 oktober. Er zijn behoorlijk wat veranderingen ten opzichte van voorgaande jaren.

De start van de jeugdloop staat gepland om 10.15 uur, waarna om 11.00 uur de senioren zullen beginnen aan hun 5 km of 10 km.

 

Nieuwe sponsor

Allereerst hebben we een nieuwe sponsor gevonden in Caris, het bedrijf van Ruud Verpaalen. Caris is dé gebruiksvriendelijke AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming)-tool waarmee het MKB, verenigingen en stichtingen op een goede en betaalbare manier de belangrijkste zaken met betrekking tot de AVG kunnen regelen. Caris biedt vertrouwen, zowel aan de organisaties die deze tool gebruiken als aan iedereen die in contact staat met deze organisaties.

 

VOORINSCHRIJVING VOOR DEELNAME AAN DE 5 KILOMETER OF 10 KILOMETER IS VERPLICHT

Er zijn enkele veranderingen ten opzichte van voorgaande jaren.

We kunnen niet in de toekomst kijken en in de vergunning is een voorbehoud gemaakt voor eventuele dan geldende covid-maatregelen. Daarom moeten deelnemers aan de 5 kilometer en 10 kilometer zich net als vorig jaar vooraf inschrijven,

via inschrijven.nl.  De voorinschrijving sluit echter pas op 22 oktober om 20:00 uur.

Na-inschrijving voor deze afstanden op de wedstrijddag zelf is NIET mogelijk.

 

Deelnemers aan de jeugdloop daarentegen kunnen WEL op de wedstrijddag zelf inschrijven. Dat kan tussen 9.30 uur en 10.00 uur in het clubgebouw van AVR'90.

 

ALGEMENE INFORMATIE

Omdat niet iedereen blij werd van het onverharde stukje in het parcours, is er weer een nieuw parcours uitgezet, dat grotendeels over het oude vertrouwde, en snelle parcours loopt. Niet alleen een voordeel voor degenen die een snelle tijd willen lopen, maar voor iedereen is het fijn dat het parcours weer geheel over de geasfalteerde weg/fietspad loopt. 

Het parcours van de 5 km loopt deels weer over het oude vertrouwde rondje.

Vele vrijwilligers hebben de afgelopen week hun steentje bijgedragen om ervoor te zorgen dat de lopers veilig kunnen lopen en de accommodatie van AVR er weer piekfijn bijligt. Als u zelf niet deel wilt nemen aan de loop, bent u natuurlijk van harte welkom om de lopers aan te moedigen. 

 

JEUGDLOOP

Terug van weggeweest is de jeugdloop. Voorafgaand aan de wedstrijd is er om kwart over 10 een jeugdloop. De jongste kinderen van 4 t/m 7 jaar lopen 1 rondje (400 meter), van 8 t/m 10 jaar 2 rondjes (800 meter) en vanaf 11 jaar 3 rondjes (1200 meter) op de baan.

Deelname aan de jeugdloop is gratis. Er worden geen prijzen uitgereikt maar er is voor alle deelnemers een leuke attentie. Alle deelnemers aan de jeugdloop starten gelijktijdig om kwart over 10. Deelnemers aan de jeugdloop kunnen op ZONDAG 23 oktober tussen 9.30 uur en 10.00 uur aanmelden in het clubgebouw.

 

PRIJSUITREIKING

Zo snel mogelijk na de finish van de laatste loper vindt de prijsuitreiking van de Caris 10 van AVR plaats. Direct daarna is de prijsuitreiking van het Mervosport Loopcircuit. Lopers die aan 4 van de 8 wedstrijden deelnamen krijgen een circuit-herinnering en lopers die aan 5 van de 8 wedstrijden deelnamen worden opgenomen in het eindklassement. Zowel de circuitherinneringen als de prijzen in het circuit dienen op zondag 23 oktober bij AVR’90 opgehaald te worden.

PARCOURS 10 KILOMETER

PARCOURS 5 KILOMETER