Nieuws


COOPERTEST EN 3.000 METER EEN WEEK UITGESTELD

De weersomstandigheden voor donderdag a.s. (17 juni)  zijn erg onzeker.

Verwacht wordt een hoge temperatuur en mogelijk onweer in de avond.

Door deze omstandigheden is het beter om de afgesproken 3000 m oefenwedstrijd en de 12 min. Coopertest een week uit te stellen.

A.s. donderdag (17 juni) is het daarom gewoon training.


TRAININGSSCHEMA MEDIO JUNI - MEDIO JULI IS BEKEND.

Het trainingsschema voor de periode medio juni - medio juli 2021 is bekend en staat op onze website en is te downloaden. Klik daarvoor op onderstaande link. 

Zoals we inmiddels gewend zijn moeten we zowel bij de samenstelling van het schema als bij de trainingen zelf nog steeds rekening houden met de voorschriften vanwege COVID-19.


OUD-VOORZITTER OVERLEDEN.

                      Ons bereikte het droevige bericht dat maandag 7 juni 2021 is overleden

 

PIET HALTERS

 

Piet was jarenlang lid, bestuurslid en voorzitter van onze vereniging. Hij vervulde onder meer een belangrijke rol bij de organisatie van ons jaarlijks evenement de "10 van AVR".

Wij zijn hem veel dankbaarheid verschuldigd voor zijn jarenlange inzet en enthousiasme.

 

Wij wensen zijn kinderen en kleinkinderen veel sterkte met dit verlies.

 

Bestuur en leden van AVR'90 


UPDATE CORONA PROTOCOL

In het belang van de gezondheid van onze atleten en omdat we onze maatschappelijke verantwoording niet uit de weg willen gaan, vragen wij al onze atleten, trainers en ouders van kinderen zich te houden aan het protocol van verantwoord sporten zoals dat is opgesteld door de AU in samenwerking met NOC/NSF. 

Protocol verantwoorde atletieksport per 5 juni.

Dit protocol gaat uit van de per 5 juni 2021 geldende landelijke maatregelen en zal indien die in de komende tijd veranderen op basis van die veranderingen worden aangepast. 

Door onderstaande lik te activeren kun je het hele protocol zoals opgesteld door de AU in samenwerking met NOC/NSF lezen.


SJORS SPORTIEF 2021.

Op woensdag, 14 april, vond de eerste proefles van Sjors Sportief plaats.

 

Sjors Sportief heeft als doel meer kinderen te laten kennismaken met verschillende soorten. We hebben dit jaar maar liefst 7 aanmeldingen binnen gekregen.

 

Vol goede moed en vol enthousiasme begonnen de kinderen aan hun proefles. Deze eerste dag hebben de deelnemers kennis mogen maken met het onderdeel sprinten.

We kijken terug op een hele geslaagde eerste les. De kinderen waren allemaal erg enthousiast en fanatiek. De komende weken maken ze ook kennis met de overige onderdelen van atletiek. Ze komen zeker allemaal een keer langs. Bent u of uw zoon/dochter ook zo enthousiast geworden? Sluit dan volgende week gezellig aan. Zien we je dan? 


RUNNINGCENTER LOOPCIRCUIT WEST-BRABANT 2021

In de voetsporen van andere (sport)activiteiten is ook de kalender van RunningCenter Loopcircuit West-Brabant onderhevig aan voortdurende aanpassingen vanwege de beperkingen vanwege COVID-19.

 

De wedstrijden t/m juni zijn als gevolg van die beperkingen afgelast.

 

 

De status van de kalender op dit moment is als volgt:

1

2

3

4

Zondag 29 augustus 2021

Zondag 12 september 2021

Zondag 26 september 2021

Zondag 24 oktober 2021

11.00 uur

11.00 uur

11.00 uur

11.00 uur

De 10 van Groot Steenbergen

QuikRun Roosendaal

Halderbergeloop Oudenbosch

De 10 van AVR Rucphen


 

N.B.  Vlietloop van Oud-Gastel staat nu gepland voor 5 september.HET BELANG VAN RUSTDAGEN.

Op onze pagina "Tips" vind je een interessant stuk over het belang van het inplannen van rustdagen in je trainingsschema.

Geschreven door Rob Veer van Runnersworld. 

 

Klik hier om naar die pagina te gaan.


Op onze pagina "Tips" vind je een interessant stuk over hardlopen in coronatijd in relatie tot je immuunsysteem. Geschreven door triatlontrainer en trainer van diverse topsporters Guido Vroemen, thans sportarts bij SMA. 

 

Klik hier om naar die pagina te gaan.