Nieuws


Op onze pagina "Tips" vind je een interessant stuk over hardlopen in coronatijd in relatie tot je immuunsysteem. Geschreven door triatlontrainer en trainer van diverse topsporters Guido Vroemen, thans sportarts bij SMA. 

 

Klik hier om naar die pagina te gaan.


NIEUWE MAATREGELEN VANUIT DE REGERING PER 14-10-2020.

Zoals bekend heeft de regering  dinsdag 13 oktober nieuwe verscherpte maatregelen aangekondigd in de strijd tegen COVID-19.

Dit treft met name ook de sportactiviteiten, waaronder de atletieksport.

 

Deze algemene maatregelen zijn door de overkoepelende sportorganisaties in overleg met NOC*NSF in detail verder uitgewerkt per tak van sport.

De Atletiek Unie heeft donderdagavond haar protocol gepresenteerd op de website.

 

Wij hebben van dit protocol een samenvatting gemaakt met voor ons relevante onderwerpen om het overzicht voor zowel de leden, trainers als voor de ouders van onze jeugdleden zo overzichtelijk en helder mogelijk te maken..

Iedereen wordt geacht zich te houden aan het protocol van AVR'90 om op die manier ons steentje bij te dragen aan de bestrijding van COVID-19.


DIOMEDON CROSS AFGELAST

 

De ARWB heeft van de organisatie van de Diomedon Cross te Steenbergen bericht gekregen dat dit evenement dit jaar niet doorgaat. De ontwikkelingen rondom COVID-19 zijn hier debet aan.

 

Het schema van de crossen in regio 12 ziet er daarom nu als volgt uit:

 

SPADO te Bergen op Zoom

AVO'83 te Oudenbosch

ACHILLES te Etten-Leur

DJA te Zundert

13-12-2020

10-01-2021

24-01-2021

21-02-2021NIEUW BESTUUR!

 

Een van de belangrijkste punten tijdens de laatste ledenvergadering van AVR’90 was debestuursverkiezing. Nu er een mooie nieuwe accommodatie voor AVR’90 ligt, is het immers de bedoeling dat de vereniging weer gaat groeien en een volwaardig bestuur is een van de vereisten voor een gezonde vereniging.

 


AVR'90 MET 3 TEAMS IN MINI ROPARUN

 

Zaterdag 12 september verscheen AVR’90 met maar liefst 3 teams aan de start van de miniroparun in Etten-Leur. Lydia Foesenek, Marjon van den Enden, Petra Veraart, Frans vanBedaf, Johan Peeters, Chris Hoebergen, Nico Koijen, René de Kok, Bas de Graaf, Rolino Dircken, Frank Sjaardema, Richard van Oosterhout en Toon Heeren zetten hun beste

beentje voor, voor het goede doel.