Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Geschiedenis


NIEUWE WEBSITE AVR'90

 

 

 

Nu AVR'90 beschikt over een nieuwe baan en een nieuw clubgebouw, wordt ook onze website in een nieuw jasje gestoken. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de nieuwe website. We hopen dat deze op1 oktober in de lucht gaat. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees verder »

 

 

In 1983 spreken een aantal mensen uit Rucphen af om gezamenlijk te gaan lopen en zij noemen zich de Trimclub Rucphen.
Deze groep groeit uit tot 15 mannen en vrouwen in 1988. Naast een wekelijkse training op donderdagavond onder professionele leiding wordt regelmatig deelgenomen aan prestatielopen.

Vermaard is de organisatie/deelname aan Parijs-Rucphen in estafette-verband.

Gezien de enorme kosten wordt dit slechts éénmaal georganiseerd.

In 1990 doet zich de behoefte voor om een officiële vereniging te worden, d.w.z. met statuten en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel omdat de vereniging inmiddels uitgegroeid is tot 29 leden.

In 1992/1993 worden nieuwe activiteiten opgezet, zoals een damesrecreantengroep en een splitsing van de donderdag avondgroep in een A groep (wedstrijdlopers) en een B - groep (trimmers ).
Dan wordt ook aansluiting gezocht bij de KNAU. Het aantal leden bedraagt inmiddels ongeveer 80.
Er wordt getraind in het bos, op straat en bij de zustervereniging DJA te Zundert. De behoefte aan een eigen honk, een eigen thuis wordt echter steeds groter.
In 1997 legt AVR'90 daarom met hulp van de gemeente een atletiekbaan aan op het sportcentrum de Vijfsprong. Met de komst van de baan gaat ook de jeugdafdeling van start. Begin 1998 heeft de vereniging ongeveer 80 seniorleden en 90 jeugdleden. In 2000 wordt het eigen clubgebouw voltooid en tegelijkertijd met de opening wordt in september het 10-jarig bestaan gevierd.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Website realisatie
NovaRage Internet Applications